Кількість
|
Вартість
|
||
|
Капучино каталана Crema catalana - улюблений десерт каталонців. Відомо також як крем святого Йосипа, - десерт, традиційне блюдо каталонської кухні. Схожий з французьким крем-брюле, але готується не на вершках, а на молоці. Вам варто це спробувати в напої ICS Crema catalana. Збалансований смак інгредієнтів і відсутність крохмалю в складі дозволяють без зусиль отримати прекрасний напій, як в апараті, так і в чашці, в домашніх умовах Спосіб приготування ICS Crema Catalana в чашці 1 столову ложку капучино залити гарячою 180 мл води або молока і розмішати Кількість порцій: 56 Якщо використовувати Каталана, як вершки для кави Кількість порцій 166 Склад ICS Crema Catalana: Цукор, молоко сухе знежирене, сироватка (молоко), жир рослинний (кокос), глюкозний сироп, цукор палений, лактоза (молоко), білок молочний, антиспікаючий агент, стабілізатор, сіль кухонна, ароматізатор